Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до детального плану території житлового району «Південний»

Розглянувши звернення обслуговуючого кооперативу «Мікрорайон «Південний», керуючись ст. ст. 8, 10, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку», ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 25.04.2011р. №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Дозволити внесення змін до детального плану території житлового району «Південний» (далі – Детальний план території) відповідно до державних будівельних та інших норм, стандартів і правил, генерального плану м. Тернополя та положень затвердженої містобудівної документації (схема додається).

2.Визначити:

2.1.Замовником розроблення проєкту змін до «Детального плану території» - міську раду з залученням фінансових джерел організації, зацікавленої у розробленні містобудівної документації.

2.2.Відповідальним за розроблення проєкту змін до «Детального плану території» та фінансування -    Обслуговуючий кооператив «Мікрорайон «Південний».

3.Обслуговуючий кооператив «Мікрорайон «Південний»:

3.1.Визначити сертифікованого розробника проєкту змін до «Детального плану території» з укладанням відповідного договору.

3.2.Скласти з розробником проєкту з внесенням змін до «Детального плану території» завдання на його розроблення.

3.3.Забезпечити розроблення проєкту змін до «Детального плану території»:

3.3.1.Відповідно до вимог ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території».

3.3.2.З врахування інтересів власників нерухомості та дійсних землекористувачів у межах визначеної території.

3.3.3.З додатком на електронному носії у цифровому вигляді (формату DMF) з прив’язкою до місцевої системи координат контурів проектних об’єктів, вулиць, проїздів та роздруківкою їх координат.

3.3.4.Передачу замовнику розробленого у встановленому порядку проєкту змін до «Детального плану території».

3.4.Брати участь в організації та проведенні громадських слухань та стратегічної екологічної оцінки проєкту змін до «Детального плану території» відповідно до вимог Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про стратегічну екологічну оцінку».

4.Управлінню містобудування, архітектури та кадастру:

4.1.Надати розробнику містобудівної документації вихідні дані на розроблення проєкту змін до «Детального плану території»

4.2.Після розроблення проєкту змін до «Детального плану території» сприяти у проведенні громадських слухань та стратегічної екологічної оцінки даного проєкту відповідно до вимог Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про стратегічну екологічну оцінку».

4.3.Подати виконавчому комітету на затвердження містобудівну документацію по внесенню змін до  детального плану території житлового району «Південний».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.О. Остапчук.