Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про прийняття на баланс майна

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», враховуючи рішення Зборівської районної ради від 23.04.2020р. № 778 «Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Зборівського району бюджетних установ та їх майна у комунальну власність Тернопільської міської ради», рішення міської ради від 13.03.2020 року №7/47/7 «Про початок реорганізації Городищенської сільської ради шляхом приєднання до Тернопільської міської ради», рішення виконавчого комітету від 24.06.2020 року №449 «Про прийняття майна, активів та зобов’язань», з метою забезпечення належного використання комунального майна, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради прийняти на баланс майно комунальної власності згідно з додатком 1 (додається)
2. Комунальному підприємству «Тернопільводоканал» прийняти на баланс майно комунальної власності згідно з додатком 2 (додається)
3. Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна прийняти на баланс майно комунальної власності згідно з додатком 3 (додається)
4. Комунальній установі будинок культури «Кутківці» прийняти на баланс майно комунальної власності згідно з додатком 4 (додається)
5. Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» прийняти на баланс майно комунальної власності згідно з додатком 5 (додається)
6. СКП „Ритуальна служба” Тернопільської міської ради прийняти на баланс майно комунальної власності згідно з додатком 6 (додається)
7. Прийняття-передачу оформити згідно вимог чинного законодавства.
8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О., Стемковського .В.В., Дідича В.Є

Додатки