Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про взяття на баланс

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокольне доручення наради при міському голові № 18 п.5 від 10.03.2020 року, з метою належного використання майна виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» безоплатно прийняти на баланс гідротехнічні споруди (шлюзовий комплекс):
- гідротехнічну споруду водонапуску для водопостачання водних об’єктів парку «Топільче» на вул. Руській в м. Тернополі вартістю 257 040 (двісті п’ятдесят сім тисяч сорок грн.);
- споруду шлюзу-регулятору водосховища «Тернопільський став» на вул. Руській в м. Тернополі вартістю 1 217 960 (один мільйон двісті сімнадцять тисяч дев’ятсот шістдесят грн.).
2. Комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» здійснити прийняття на баланс відповідно до вимог чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.