Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про забезпечення електронними квитками працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності

Рішення втратило чинність відповідно до рішення ВК від 21.12.2022 №1521

Внесено зміни відповідно до рішення ВК від 29.09.2021 № 891

З метою забезпечення працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання покладених на них службових обов'язків відповідними електронними квитками, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. №211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19» (із змінами), виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

В п.1 рішення внесено зміни відповідно до рішення ВК від 29.09.2021 №891

1. Забезпечити правом безоплатного проїзду в громадському транспорті м. Тернополя    працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання    покладених на них службових обов’язків, на період дії установленого на території    Тернопільської міської територіальної громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки, в межах бюджетних асигнувань, за наявності неперсоніфікованого    електронного квитка та службового посвідчення встановленого взірця.

2. Начальнику відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення надати оператору    електронних систем в м. Тернополі список працівників закладів охорони здоров’я    комунальної форми власності, безпосередньо задіяних у боротьбі з поширенням COVID-19 на території Тернопільської міської територіальної громади, котрим необхідно виготовити відповідно електронні квитки.

3. Оператору електронних систем у м. Тернополі виготовити та передати в користування, необхідну кількість неперсоніфікованих електронних квитків для забезпечення безоплатного проїзду працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності, вказаних в п.1 даного рішення.

4. Управлінню соціальної політики забезпечити фінансування виготовлення електронних квитків, вказаних в п.1 даного рішення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.