Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про видачу ордерів на службові квартири

Розглянувши клопотання Управління Служби безпеки України в Тернопільській області, керуючись Житловим кодексом, Постановою Ради міністрів УРСР «Про службові жилі приміщення», враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань, виконавчий комітет міської ради
вирішив:
1. Видати ордер на службову трикімнатну квартиру №… житловою площею 47,2кв.м. за адресою вул….. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Кулашко … на склад сімʼї 5 осіб.
2. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №… житловою площею 18,5кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Юхновській …. на склад сімʼї 1 особа.
3. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №… житловою площею 15,1кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Каленікову … на склад сімʼї 2 особи.
4. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №… житловою площею 15,1кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Підгурському …. на склад сім’ї 1 особа.
5. Видати ордер на службову двокімнатну квартиру №… житловою площею 29,5кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Антоляку … на склад сім’ї 4 особи.
6. Видати ордер на службову трикімнатну квартиру №…. житловою площею 47,1кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Маличку … на склад сім'ї 5 осіб.
7. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №…житловою площею 15,3кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Пожарнюку … на склад сім'ї 2 особи.
8. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №… житловою площею 15,1кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Сагану … на склад сім'ї 2 особи.
9. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №… житловою площею 15,0кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Ковалику … на склад сім'ї 2 особи.
10. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №… житловою площею 15,2кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Сутиріну …. на склад сім'ї 2 особи.