Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання орендарю погодження на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна

Розглянувши клопотання директора товариства з обмеженою відповідальністю «ПАКО–ЛТД», представлені матеріали роботи комісії створеної рішенням виконавчого комітету від 10.10.2012 року № 1636, керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про оренду комунального майнаТернопільської міської територіальної громади затвердженого рішенням міської ради від 20.06.2011 р. № 6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Погодити товариству з обмеженою відповідальністю «ПАКО-ЛТД» здійснення невід’ємних поліпшень в орендованому приміщенні , що знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. М.Кривоноса,7а.
2. Затвердити дефектний акт обстеження об’єкта комунальної власності - нежитлових приміщень за адресою: м. Тернопіль, вул. М. Кривоноса,7а, площею 937.9 кв.м. на предмет визначення необхідності здійснення невід’ємних поліпшень при проведенні ремонту (додається).
3. Контроль за здійсненням невід’ємних поліпшень покласти на управління освіти і науки.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.