Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про обмеження руху автотранспортих засобів

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільні дороги», «Про дорожній рух», постановами Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 №879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг», від 10.10.2001 №1306 «Про Правила дорожнього руху» та розпорядженням Тернопільської обласної військової адміністрації від 14.06.2024 № 350/01.02-01, з метою збереження вулично-дорожньої мережі міста, виконавчий комітет міської ради

 ВИРІШИВ:

1. Обмежити протягом літнього періоду 2024 року рух автотранспортних засобів вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн у денну пору доби з 10.00 до 22.00 години (не розповсюджується на транспортні засоби, які здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також на транспорт, що задіяний до виконання робіт із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та перевезення вантажів військового призначення) в межах вулиць: Степана Будного, Об’їзної, Тараса Протасевича, 15 Квітня, Микулинецької та інших вулиць м. Тернополя, за умови температури зовнішнього повітря вище 28°C.

2. Управлінню патрульної поліції в Тернопільській області ДПП забезпечити нагляд за організацією руху транспорту відповідно до вимог п.1 рішення.

3. Товариству з обмеженою відповідальністю ТзОВ «Техно-Буд-Центр» встановити дорожні знаки згідно типових схем організації дорожнього руху.

4. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій з ЗМІ оприлюднити рішення в засобах масової інформації.

 5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.