Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження протоколу електронного аукціону

Керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», Положенням про оренду комунального майна Тернопільської міської територіальної громади затвердженого рішенням Тернопільської міської ради від 29.10.2021 №8/10/21 «Про порядок оренди майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

 1.Затвердити протокол про результати електронного аукціону № LLD001-UA-20230321- 48111 з передачі в оренду нежитлового приміщення комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади за адресою: м. Тернопіль, вул. Пала Чубинського,3, загальною площею 13.4 кв.м. в тому чисті площа спільного користування 2.2кв.м., розміщеного на першому поверсі нежитлової будівлі (додається).

2.Надати в оренду фізичній особі – підприємцю Крушельницькій-Кузнєцовій Катерині Володимирівні, (РНОКПП: …., юридична адреса м. Тернопіль, вул.Мирона Тарнавського,5, кв.86 ) майно комунальної власності, згідно з додатком (додається).

3.Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня № 23 укласти договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності, згідно даного рішення, з правом його продовження у відповідності до вимог чинного законодавства України.

4. Комунальному підприємству «Земельно-кадастрове бюро» в 10-ти денний термін з моменту прийняття рішення виготовити довідку про грошову оцінку земельної ділянки та довідку-розрахунок місячного розміру плати за землю на об’єкт оренди, вказаний в додатку до даного рішення, а орендарю провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

 5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.