Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15.10.2020 №793 «Про затвердження переліків послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни в додатки 1, 2, 3, 7 до рішення виконавчого комітету від 15.10.2020 №793 «Про затвердження переліків послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі» з викладенням їх в новій редакції, згідно додатків 1, 2, 3, 4 (додаються).

2. В додатках 4, 8 рішення виконавчого комітету від 15.10.2020 №793 «Про затвердження переліків послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі» в графі «Суб’єкт надання послуги» замість «Тернопільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Тернопільському районі Тернопільської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. ІваноФранківськ)» читати «Тернопільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Тернопільському районі Тернопільської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції».

3. Внести зміни в додаток 4 до рішення виконавчого комітету від 15.10.2020 №793 «Про затвердження переліків послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі»:

- в графі «Суб’єкт надання послуги» замість «Відділ державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Тернопільській області Управління державної реєстрації Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ)» читати «Відділ державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Тернопільській області Управління державної реєстрації Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції»;

- доповнити послугами: АДГ - 12-10 01081 «Видача гірничого відводу для розробки родовищ корисних копалин місцевого значення», АДГ - 12-11 00897 «Переоформлення гірничого відводу для розробки родовищ корисних копалин місцевого значення», суб’єктом надання яких є Південно-Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича, заступника міського голови – керуючого справами, уповноваженого з питань системи управління якістю Івана Хімейчука