Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15.10.2020 № 793 «Про затвердження переліків послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 18.03.2022 №314 «Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 № 523-р «Про деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету від 15.10.2020 №793 «Про затвердження переліків послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі», а саме:

1.1. Доповнити додаток 3 до рішення послугами: ДДХ 21-2 - Анулювання спеціального дозволу – лісорубного квитка на заготівлю деревини під час проведення рубок головного користування, ДДХ 21-3 - Дозвіл на переведення земельних лісових ділянок до нелісових земель у цілях повязаних з веденням лісового господарства, без їх вилучення у постійного лісокористувача, суб’єкт надання послуг – Тернопільське обласне управління лісового та мисливського господарства.

1.2. Доповнити додаток 4 до рішення адміністративною послугою ДМЕ 30-1 – Декларація про провадження господарської діяльності без отримання дозвільних документів, суб’єкт надання послуги – Міністерство економіки України.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича, заступника міського голови – керуючого справами, уповноваженого з питань системи управління якістю Івана Хімейчука.