Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження висновку щодо недоцільності визнання малолітніх дітей такими, що втратили право на користування житловим приміщенням

Розглянувши позовну заяву та матеріали цивільної справи про доцільність визнання осіб, такими, що втратили право на користування житловим приміщенням, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.2, ч.5 ст. 19 Сімейного кодексу України, ст.ст.8,12 Закону України «Про охорону дитинства», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини №463 від 16.12.2021 року, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити висновок щодо недоцільності визнання малолітніх дітей …, 29.08.2021 року народження та …, 08.05.2015 року народження такими, що втратили право на користування житловим приміщенням за адресою: м.Тернопіль вул… кв…(висновок додається).

2. Службі у справах дітей управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей направити висновок до Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області для вирішення питання по суті.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.