Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до рішень виконавчого комітету

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018 №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади» та з метою забезпечення відкритості та доступності інформації про послуги, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Внести зміни в додаток 2 до рішення виконавчого комітету від 02.06.2021 №401 «Про затвердження реєстрів», а саме:

1.1. Назву послуги Н-10-05 читати в наступній редакції: «Погодження режиму роботи ярмарку, виставки-продажу, організованих в приміщенні стаціонарної споруди, на території Тернопільської міської територіальної громади».

1.2. В п.22 слово «Управління» замінити на «Відділ».

2. Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 15.10.2020 №793 «Про затвердження переліків послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі», а саме:

2.1. В додатку 2 назву послуги Н-10-05 читати в наступній редакції: «Погодження режиму роботи ярмарку, виставки-продажу, організованих в приміщенні стаціонарної споруди, на території Тернопільської міської територіальної громади».

2.2. Послугу Н-10-05 «Погодження режиму роботи ярмарку, виставки-продажу, організованих в приміщенні стаціонарної споруди, на території Тернопільської міської територіальної громади» включити в додаток 7 «Переліку послуг, що надаються через віддалені робочі місця адміністраторів Центру надання адміністративних послуг у місті Тернополі».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови-керуючого справами, уповноваженого з питань системи управління якістю Івана Хімейчука.