Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про прийняття та використання коштів

З метою забезпечення виплати заробітної плати педагогічним працівникам, фінансування мистецького компоненту в Тернопільському ліцеї №21-спеціалізованій мистецькій школі імені Ігоря Герети, співфінансування створення навчально-практичного центру з професії “Пекар, тістороб, машиніст тісторобних машин, кондитер” на базі Державного професійно-технічного навчального закладу “Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі” керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти та використати за цільовим призначенням кошти міжбюджетних трансфертів на 2021 рік Тернопільської обласної ради.

2. Погодити:

2.1. Угоду про міжбюджетний трансферт на 2021 рік між Тернопільською обласною радою та Тернопільською міською радою щодо виплати заробітної плати з нарахуваннями педагогічним працівникам, забезпечення фінансування мистецького компоненту, розвитку інфраструктури та покращення матеріально-технічної бази закладу освіти Тернопільський ліцей №21-спеціалізована мистецька школа імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області (додається).

2.2. Угоду про міжбюджетний трансферт на 2021 рік між Тернопільською обласною радою та Тернопільською міською радою щодо співфінансування створення навчально-практичного центру з професії “Пекар, тістороб, машиніст тісторобних машин, кондитер” на базі Державного професійно-технічного навчального закладу “Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі” (додається).

3. Дане рішення та зазначені в п.2 угоди винести на затвердження чергової сесії міської ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.