Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про закупівлю електричної енергії

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення безперебійного постачання електричної енергії в заклади дошкільної освіти, попередження негативних наслідків, в зв’язку із нагальною потребою в закупівлі товару: Електрична енергія (ДК 021: 2015-09310000-5 – Електрична енергія), виконавчий комітет міської ради

Вирішив:

1.Дозволити управлінню освіти і науки Тернопільської міської ради в порядку визначеному чинним законодавством здійснити закупівлю товару: Електрична енергія (ДК 021: 2015-09310000-5 – Електрична енергія) у разі, розірвання договору про закупівлю з вини учасника на строк, достатній для проведення тендера, в обсязі, що не перевищує 20 відсотків суми, визначеної в договорі про закупівлю, який розірваний з вини такого учасника.

2. Управлінню освіти і науки Тернопільської міської ради при поставці товару, що вказаний в п. 1 даного рішення не перевищувати діючий ціновий діапазон закупівельних цін на електричну енергію згідно статистичних даних на момент поставки.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.