Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження мережі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Тернопільської міської територіальної громади 2020-2021 навчальний рік

Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», «Про позашкільну освіту», статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою оптимізації мережі закладів освіти, ефективного використання наявних приміщень, створення умов для здобуття громадянами дошкільної, повної загальної середньої освіти та позашкільної освіти виконавчий комітет Тернопільської міської ради
ВИРІШИВ:
1.Затвердити мережу закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Тернопільської міської територіальної громади на 2020-2021 навчальний рік:
1.1.Закладів та груп дошкільної освіти комунальної форми власності згідно з додатком 1 (додається).
1.2. Мережу груп компенсуючого типу у закладах дошкільної освіти та навчально-виховних комплексах згідно з додатком 2 (додається).
1.3. Закладів загальної середньої освіти згідно з додатком 3 (додається):
1.4. Мережу класів згідно з додатком 4 (додається).
1.5. Закладів позашкільної освіти згідно з додатком 5 (додається).
2.Фінансування здобуття дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної освіти здійснювати за рахунок державної освітньої субвенції, коштів місцевого бюджету та інших джерел, не заборонених законодавством.
3.Організувати функціонування 140 групи продовженого дня у закладах загальної середньої освіти та 13 груп у Тернопільській спеціальній загальноосвітній школі за рахунок коштів міського бюджету.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О.Бицюру.