Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу ведення бухгалтерського обліку фінансово - господарської діяльності та казначейського обслуговування

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою оптимізації та вдосконалення роботи управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради та управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню культури і мистецтв Тернопільської міської ради (централізована бухгалтерія закладів управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради) передати управлінню розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради та управлінню сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради ведення бухгалтерського обліку фінансово-господарської діяльності та казначейського обслуговування з 1 липня 2020 року.
2. Управлінню культури і мистецтв Тернопільської міської ради внести зміни в Положення про централізовану бухгалтерію закладів управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради відповідно до п.1 даного рішення та винести на чергове засідання сесії Тернопільської міської ради.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.