Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу матеріальних цінностей

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист комунального підприємства «Тернопільська кінокомісія», з метою належного та ефективного використання майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Передати безоплатно з балансу комунального підприємства «Тернопільська кінокомісія» на баланс комунального підприємства «Тернопільський центр дозвілля і молодіжних ініціатив імені Довженка» крісла в кількості 204 штуки первісною (балансовою) вартістю 75 735,00 грн. (сімдесят п’ять тисяч сімсот тридцять п’ять гривень, 00коп.), залишковою вартістю 0,00 грн. станом на 01.06.2020 р.
2. Комунальному підприємству «Тернопільська кінокомісія» та комунальному підприємству «Тернопільський центр дозвілля і молодіжних ініціатив імені Довженка» здійснити передачу-прийняття відповідно до вимог чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.