Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження протоколу засідання конкурсного комітету

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», Постановами Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 р. № 176 " Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", від 03.12.2008 р. № 1081 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування" для забезпечення належного рівня пасажирських перевезень, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити Протокол засідання конкурсного комітету по визначенню перевізників пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Тернопільської міської територіальної громади від 03.04.2020 року, (додається), а також визнати переможцями:
на об’єкті № 1 – перевізника КП "Міськавтотранс"
на об’єкті № 2 – СПД ФО Задорожного Івана Михайловича.
на об’єкті № 3 – ТОВ "Автотранспортна компанія "Еталон"
на об’єкті № 4 – ТОВ "Терн Транс Сервіс"
на об’єкті № 5 – ТОВ "Менс-Авто"
на об’єкті № 6 – ТОВ "Мега-сервіс"
на об’єкті № 7 – ПП "Тернвояж"
на об’єкті № 8 – ПрАТ "Тернопільське АТП-16127"
на об’єкті № 9 – ТОВ "Назар-Транс"
на об’єкті №10 – КП "Тернопільелектротранс"
на об’єкті № 11 – КП "Тернопільелектротранс"
2. Управлінню транспортних мереж та зв’язку, не пізніше ніж через 30 днів з моменту набрання чинності п.1 даного рішення, укласти із переможцями конкурсу договори на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусному маршруті загального користування, терміном на 5 років, які вступають в дію з моменту підписання, але не раніше закінчення періоду дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади карантину.
3. Ввести в дію результати конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах в Тернопільській міській територіальній громаді після закінчення періоду дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади карантину.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.