Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про забезпечення електронними квитками працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності

З метою забезпечення працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання покладених на них службових обов'язків відповідними електронними квитками, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. №211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19» (із змінами), виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:
1. Забезпечити правом безоплатного проїзду в громадському транспорті м. Тернополя працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання покладених на них службових обов’язків, на період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади карантину, в межах бюджетних асигнувань, за наявності неперсоніфікованого електронного квитка та службового посвідчення встановленого взірця.
2. Начальнику відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення надати оператору електронних систем в м. Тернополі список працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності, безпосередньо задіяних у боротьбі з поширенням COVID-19 на території Тернопільської міської територіальної громади, котрим необхідно виготовити відповідно електронні квитки.
3. Оператору електронних систем у м. Тернополі виготовити та передати в користування, необхідну кількість неперсоніфікованих електронних квитків для забезпечення безоплатного проїзду працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності, вказаних в п.1 даного рішення.
4. Управлінню соціальної політики забезпечити фінансування виготовлення електронних квитків, вказаних в п.1 даного рішення.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.