Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження зразку та опису гербової печатки

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про добровільне об’єднання територіальних громад», «Про нотаріат», постанови Кабінету Міністрів України від 27 листопада 1998 року № 1893 «Про затвердження Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять службову інформацію» та постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 року № 1242 «Про затвердження Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади», виконавчий комітет міської ради
В И Р І Ш И В :
1. Затвердити опис гербової печатки Тернопільської міської ради в кількості 1 (один) примірник за затвердженим описом згідно з додатком (додається).
2.Виготовити гербову печатку Тернопільської міської ради в кількості 1 (один) примірник за затвердженим описом.
3.Видати номерну гербову печатку виконуючому обов’язки старости сіл Городище та Носівці Тернопільської міської територіальної громади.
4.Покласти персональну відповідальність за збереження та використання печатки, зазначеної в п.2 даного рішення, яку використовує у своїй роботі на виконуючих обов’язки старости сіл Городище та Носівці Тернопільської міської територіальної громади.
5.Управлінню матеріального забезпечення та інформаційних технологій (Токарчук І.Р.) забезпечити виконання п.2 даного рішення.
6.Ведення журналу обліку та видачі печаток доручити начальнику відділу кадрового забезпечення Стандрету В.В.
7.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є. та заступника міського голови – керуючого справами Хімейчука І.С.