Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» Тернопільської міської ради

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» Тернопільської міської ради від 27.05.2024 №18/2024, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» Тернопільської міської ради на 837139,64 грн. (вісімсот тридцять сім тисяч сто тридцять дев’ять гривень 64 копійки) до 4529066,64 грн. (чотири мільйони п’ятсот двадцять дев’ять тисяч шістдесят шість гривень 64 копійки).

2. Внести зміни до  Статуту комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» Тернопільської міської ради, доповнити пунктами наступного змісту та затвердити Статут в новій редакції (додається):

«2.2.15. Допоміжне обслуговування наземного транспорту.

2.2.16. Надання інших допоміжних комерційних послуг, н.в.і.у.».

3. Комунальному підприємству «Тернопіль Інтеравіа» Тернопільської міської ради внести зміни до відомостей Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а саме: доповнити КВЕД 52.21 Допоміжне обслуговування наземного транспорту та КВЕД 82.99 Надання інших допоміжних комерційних послуг, н.в.і.у.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування