Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження науково-проектної документації «Внесення змін до історико- архітектурного опорного плану м. Тернополя»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про охорону культурної спадщини», «Про основи містобудування», Постановою Кабінету Міністрів України від 21.02.2018 № 92 «Про внесення змін до Порядку визначення меж та режимів використання історичних ареалів населених місць», розглянувши науково-проектну документацію «Внесення змін до історико-архітектурного опорного плану м. Тернополя», розроблену «ФОП Семченко Наталія Олександрівна» на замовлення Тернопільської міської ради (договір № 24-2021 від 23.07.2021р.), відповідно до рішення міської ради від 28.05.2021 №8/6/101 «Про внесення змін до історико-архітектурного опорного плану м. Тернополя», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з гуманітарних питань, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити науково-проектну документацію «Внесення змін до історико-архітектурного опорного плану м. Тернополя» (додається).

2. Управлінню культури і мистецтв, управлінню трансформації та комунікацій зі ЗМІ забезпечити доступність та оприлюднення матеріалів науково-проектної документації «Внесення змін до історико-архітектурного опорного плану м. Тернополя», які зазначені в пункті 1 даного рішення, шляхом їх розміщення на офіційному сайті Тернопільської міської ради відповідно до законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з гуманітарних питань, з питань містобудування.

Поіменне голосування