Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження договору

Для забезпечення ефективного використання ресурсів територіальних громад та врегулювання питання надання послуг з водопостачання та водовідведення, керуючись ст. 25, п. 43 ч.1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням  міської ради від 02.02.2024 №8/36/26 «Про співробітництво територіальних громад щодо надання послуг з водопостачання та водовідведення», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити договір про співробітництво територіальних громад у сфері надання послуг з централізованого водопостачання та / або централізованого водовідведення для споживачів, розташованих на території Великогаївської територіальної громади між Тернопільською міською радою та Великогаївською сільською радою (додається).

2. Делегувати виконавчому комітету Тернопільської міської ради повноваження щодо розробки та укладення договору про порядок та умови надання послуг, передбаченого в пункті 2 договору про співробітництво територіальних громад у сфері надання послуг з централізованого водопостачання та / або централізованого водовідведення для споживачів, розташованих на території Великогаївської територіальної громади та врегулювання інших питань, які виникають в процесі реалізації договору, вказаного в п.1 рішення.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування