Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Микулинецька,8 Релігійній громаді «Церква християн віри євангельської м.Тернополя «Спасіння»

Розглянувши звернення  Релігійної громади «Церква християн віри євангельської м.Тернополя «Спасіння», керуючись ст.12, 92, 123, 125, 126, 134, 186 Земельного кодексу України, ст.50 Закону України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл Релігійній громаді «Церква християн віри євангельської м.Тернополя «Спасіння» (код ЄДРПОУ 39897023)  на складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки площею до 0,0492га для обслуговування нежитлової будівлі необхідної для забезпечення діяльності громади (для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій) за адресою вул. Микулинецька,8.

 2. Зобов’язати  Релігійну громаду «Церква християн віри євангельської м.Тернополя «Спасіння» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування