Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про залучення гранту від Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) для фінансування проекту «Будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 116»

З метою вирішення проблеми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб та реалізації проекту «Будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 116», керуючись статтями 25, 26, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Взяти участь у грантовій програмі дій від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) «Житло для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та відновлення звільнених міст України / Housing for internally displaced persons (IDPs) and rehabilitation of liberated citiesin Ukraine».

2. Здійснити залучення гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) на таких умовах:

2.1. Мета залучення гранту – фінансування проекту «Будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 116»;

2.2. Розмір та валюта гранту: до 9 500 000 євро (дев’ять мільйонів п’ятсот тисяч євро);

2.3.  Форма здійснення залучення гранту – укладення договору про грант з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО).

3. Грант надається в євро та буде сплачуватися НЕФКО безпосередньо підрядникам.

4. Уповноважити Тернопільського міського голову Сергія НАДАЛА підписати від імені Тернопільської міської ради договір про грант з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) на умовах, викладених в договорі та визначених в пункті 2 цього рішення, вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані із залученням гранту, з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини (включаючи підписання договору про грант), а також вчиняти всі інші дії, пов’язані із залученням гранту.

5. Інші витрати, які необхідні для реалізації проекту здійснювати за рахунок коштів бюджету громади.

6. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування