Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про звернення Тернопільської міської ради до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій, розміщених на території Тернопільської міської територіальної громади та міст-побратимів м. Тернополя щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх

Відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Тернопільської міської ради VIII скликання, з метою отримання дієвої реакції міжнародної спільноти на ескалацію загрози щодо України з боку країн-агресорів, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Підтримати звернення Тернопільської міської ради до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій, розміщених на території Тернопільської міської територіальної громади та міст-побратимів м. Тернополя щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх.   

2. Направити звернення Тернопільської міської ради щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій, розміщених на території Тернопільської міської територіальної громади та міст-побратимів м. Тернополя (текст звернення додається).

3. Офіційно оприлюднити дане рішення у порядку, встановленому чинним законодавством України.

4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування