Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком функціонування системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.11.2017 № 833, з метою вдосконалення організації та підвищення безпеки дорожнього руху на ділянках вулично-дорожньої мережі Тернопільської міської територіальної громади, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Впровадити місцеву мережу стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі (далі – приладів контролю) на вулично-дорожній мережі Тернопільської міської територіальної громади.

2. Балансоутримувачам приладів контролю забезпечити безпечну технічну експлуатацію, технічне обслуговування приладів контролю та фіксації та супутньої інфраструктури відповідно до Правил пожежної безпеки в Україні, Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, призначення відповідальних осіб за безпечним утриманням у технічно справному стані приладів та обладнання тощо.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування