Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про прийняття у комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади нежитлового приміщення

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про виконавче провадження», розглянувши  звернення Відділу державної виконавчої служби у місті Тернополі Південно-Західного управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ) від 07.11.2022 №80749, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Надати згоду на прийняття в комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади у рахунок погашення заборгованості, нереалізоване на торгах майно боржника- юридичної особи ТзОВ «Корсар», а саме: нежитлове приміщення, 6/100 будівлі торгового комплексу «Молодіжний», загальною площею 163,2 кв.м., що знаходиться  за адресою: Тернопільська обл., Тернопільський р-н., м.Тернопіль, вул. 15 квітня, буд 15А.

2.Прийняти до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади нереалізоване на торгах майно боржника- юридичної особи ТзОВ «Корсар», а саме:

нежитлове приміщення, 6/100 будівлі торгового комплексу «Молодіжний», загальною площею 163,2 кв.м., що знаходиться  за адресою: Тернопільська обл., Тернопільський р-н., м.Тернопіль, вул. 15 квітня, буд 15А.

3.Уповноважити виконавчий комітет Тернопільської міської ради на створення комісії з прийняття-передачі об’єкту, вказаному у пункті 2 рішення, та затвердити відповідні акти.

4.Комісії, утвореній виконавчим комітетом Тернопільської міської ради, здійснити приймання-передачу майна у відповідності до вимог чинного законодавства.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування