Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про прийняття мереж водопроводу та господарсько-побутової каналізації до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення ТзОВ «Акваріум-1», з метою забезпечення належного утримання та обслуговування мереж водопроводу та господарсько-побутової каналізації, які було встановлено на виконання технічних умов від 16.08.2018 №179/18 за адресою вул.Миру, 4В,враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від ТзОВ «Акваріум-1»до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади та передати в поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Тернопільводоканал» мережі до багатоквартирного житлового будинку з вбудовно-прибудованими приміщеннями громадського призначення та гаражами за адресою вул.Миру, 4В:

1.1. Водопровідний ввід балансовою вартістю 9540,00 грн (Дев’ять тисяч п’ятсот сорок грн.00 коп.);

1.2. Дворову каналізацію балансовою вартістю 68755,00 грн.(Шістдесят вісім тисяч сімсот п’ятдесят п’ять грн. 00 коп.);

1.3. Зовнішню мережу водопроводу по вул. Дружби, балансовою вартістю 315620,00 грн. (Триста п’ятнадцять тисяч шістсот двадцять грн. 00 коп.).

2.Створити комісію з прийняття-передачі мереж, вказаних в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п.2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування