Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в Положення про комунальну установу – місцеву пожежну команду Тернопільської міської ради

Керуючись Кодексом цивільного захисту України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні, Постановою Кабінету Міністрів України №616 від 21.08. 2013 «Про затвердження Положення про добровільні формування цивільного захисту», з метою організації заходів із запобігання виникнення пожеж та їх гасіння, надання допомоги у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та небезпечних подій на території Тернопільської міської територіальної громади, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Змінити найменування з КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА – МІСЦЕВА ПОЖЕЖНА КОМАНДА М.ТЕРНОПОЛЯ та затвердити наступне найменування КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА - МІСЦЕВА ПОЖЕЖНА КОМАНДА ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (КОД ЄДРПОУ 33680340). Для приведення у відповідність до Кодексу цивільного захисту України, внести зміни до Положення про КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ – МІСЦЕВУ ПОЖЕЖНУ КОМАНДУ М.ТЕРНОПОЛЯ, затвердженого рішенням міської ради від 14.04.2005 №4/14/125 «Про створення комунальної установи – місцевої пожежної команди» та викласти Положення в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2. Уповноважити КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ – МІСЦЕВУ ПОЖЕЖНУ КОМАНДУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, відповідно до вимог чинного законодавства, на формування та керівництво добровільним формуванням цивільного захисту на території Тернопільської міської територіальної громади.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування