Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до рішення міської ради від 04.02.2022 № 8/12/13 “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації”

Керуючись п.4 ст.11 Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в п.1 додатку до рішення міської ради від 04.02.2022 № 8/12/13 “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації”: в колонці “Площа, кв.м” замість “141,4” читати: “171,8”.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування