Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2011 року № 6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до рішення міської ради від 05.01.2011 року № 6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради», а саме:

1.1. Внести зміни в положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю Тернопільської міської ради та викласти Положення в новій редакції, згідно з додатком 1 (додається).

1.2. Внести зміни в положення про управління містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради та викласти Положення в новій редакції, згідно з додатком 2 (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування