Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про звернення Тернопільської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичних корпусів усіх держав НАТО щодо підтримки прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною

Враховуючи військову агресію Російської Федерації проти України, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Підтримати звернення депутатів Тернопільської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичних корпусів усіх держав НАТО щодо підтримки прохання Президента України  Володимира Зеленського про закриття неба над Україною.

2. Направити звернення депутатів Тернопільської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичних корпусів усіх держав НАТО щодо підтримки прохання Президента України  Володимира Зеленського про закриття неба над Україною.

3. Звернутися до міст-побратимів та міст-партнерів міста Тернополя з проханням ініціювати звернення до керівництва своїх держав щодо підтримки прохання Президента України  Володимира Зеленського про закриття неба над Україною, згідно з переліком (додаток 1, додаток 2).

Поіменне голосування