Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення міської ради від 22.11.2018 №7/30/20 «Про затвердження Програми територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2022 роки»

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України,  з метою підтримання в робочому стані  обладнання системи   оповіщення цивільного захисту Тернопільської міської територіальної громади,   враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни  до  Програми захисту населення і території Тернопільської міської  територіальної громади   від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2022 роки, затвердженої рішенням міської ради від 22.11.2018 р.   №7/30/20 , а саме:

1.1. В пункті 5 паспорта програми  слова «Тернопільська філія ПАТ „Укртелеком”, товариство з обмеженою відповідальністю „Науково-виробниче підприємство” ОЗОН С” (далі ТОВ „НВП „ОЗОН С”)» змінити на «Суб’єкти господарювання, які надають телекомунікаційні послуги».

1.2. В розділі 5 «Перелік завдань, заходів програми та результативні показники»  п.2, п.3 вилучити  слова « Тернопільська філія ПАТ „Укртелеком”, товариство з обмеженою відповідальністю „Науково-виробниче підприємство  ”ОЗОН С” (далі ТОВ „НВП „ОЗОН С”)».

1.3. В розділі 6 «Напрями діяльності та заходи програми» п.1 п.п.1.1.  колонки 3,5,12 слова «Тернопільська філія ПАТ „Укртелеком”, товариство з обмеженою відповідальністю „Науково-виробниче підприємство” ОЗОН С” (далі ТОВ „НВП „ОЗОН С”)» змінити на  «Суб’єкти господарювання, які надають телекомунікаційні послуги».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності

Поіменне голосування