Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження графіку звітів перед громадою за 2021 рік діяльності депутатів Тернопільської міської ради

Керуючись ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», ст.5 Регламенту Тернопільської міської ради VIII скликання, Положенням про звітування міського голови, виконавчих органів, депутатських комісій та депутатів міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 25.04.2014 №6/47/5 «Про затвердження Положень, які є невід’ємною частиною Статуту територіальної громади м. Тернополя», з метою підвищення прозорості, підзвітності роботи депутатського корпусу, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити графік звітування перед громадою за 2021 рік діяльності депутатів Тернопільської міської ради, згідно з додатком  (додається).

2. Депутатам Тернопільської міської ради не пізніш як за сім днів до дати звітування повідомити виборців про дату, час і місце проведення звіту через місцеві засоби масової інформації або в інший спосіб.

3. Депутатам Тернопільської міської ради до 10.01.2022 підготувати та надати в організаційний відділ ради управління організаційно-виконавчої роботи звіт про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об'єднаннями громадян, територіальною громадою за 2021 рік для оприлюднення на офіційному сайті Тернопільської міської ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування