Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Загребельна, гр.Глуховій А.Л.

Розглянувши звернення гр.Глухової Анастасії Лук’янівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Пункт 1 додатку до рішення міської ради від 16.12.2011 №6/16/106 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки в м.Тернополі (гр.Глухова А.Л. та інші)" – вважати таким, що втратив чинність.

2. Дати дозвіл гр.Глуховій Анастасії Лук’янівні (рнокпп  ___) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0723га безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Загребельна,.

3. Зобов’язати гр.Глухову Анастасію Лук’янівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування