Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Курівці Тернопільського району Тернопільської області,яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Чернецькій М. В.

Розглянувши звернення гр. Чернецької Марії Володимирівни, керуючись ст. 12, 35, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», Постанову Верховної Ради України від 17.07.2020 року  № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки,  висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити гр. Чернецькій Марії Володимирівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0580 га для індивідуального садівництва за адресою с. Курівці  Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

2. Передати гр.Чернецькій Марії Володимирівні (рнокпп  __) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6122685100:01:001:1356) площею 0,0580 га для індивідуального садівництва за адресою с. Курівці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

3. Зобов’язати гр. Чернецьку Марію Володимирівну:

3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельної ділянки до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології.

Поіменне голосування