Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу інженерних мереж

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги те, що роботи з водопостачання та водовідведення кварталу садибних будинків земельних ділянок учасників АТО на вул.Микулинецькій в м.Тернополі виконано, згідно проектно-кошторисної документації, з метою належного утримання і експлуатації даних інженерних мереж, зважаючи на рішення виконавчого комітету міської ради від 24.03.2021 № 210 «Про передачу інженерних мереж», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології передати, а комунальному підприємству «Тернопільводоканал» прийняти в поповнення статутного капіталу мережі водопостачання та водовідведення, які збудовано та підведено до кварталу садибних житлових будинків на вул.Микулинецькій в м.Тернополі, загальною вартістю 5 431 605,52 грн. (п’ять мільйонів чотириста тридцять одна тисяча шістсот п’ять грн. 52 коп.).

2. Прийняття-передачу інженерних мереж, зазначених в п.1 даного рішення, оформити матеріалами згідно вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування