Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до рішення міської ради від 13.03.2020 № 7/47/15

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю    «Макбуд» № 64 від 11.12.2020, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в п. 1 рішення міської ради від 13.03.2020 № 7/47/15 «Про прийняття каналізаційного колектора ТзОВ «Макбуд» до комунальної власності» та викласти його в новій редакції: «Прийняти від товариства з обмеженою відповідальністю «Макбуд» до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади :

- дворову каналізацію багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського і торгового призначення, підземним паркінгом та прибудованим індивідуальним житловим будинком на вул. Шпитальна, 6, 8 в м.Тернополі балансовою вартістю 38 250, 00 грн. (тридцять вісім тисяч двісті п’ятдесят грн. 00 коп.);

- каналізаційний колектор на вул. Шпитальна від вул. Шпитальна, 6, 8  до вул. Кн.Острозького балансовою вартістю 464 522, 64 грн. (чотириста шістдесят чотири тисячі п’ятсот двадцять дві грн. 64 коп.) та передати їх у поповнення статутного капіталу комунальному підприємстві «Тернопільводоканал»».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування