Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення за адресою вул. Академіка Сахарова ФО-П Городецькому Я.Я.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Городецького Ярослава Ярославовича, керуючись ст. 12, 20, 122, 125, 126, 186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити фізичній особі-підприємцю Городецькому Ярославу Ярославовичу (рнокпп __) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,2500га для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано–прибудованими приміщеннями громадського призначення з правом передачі в суборенду за адресою вул. Академіка Сахарова.

2. Дозволити фізичній особі-підприємцю Городецькому Ярославу Ярославовичу (рнокпп __) змінити цільове призначення земельної ділянки (кад. Номер 6110100000:06:004:0019) площею 0,2500га для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано–прибудованими приміщеннями громадського призначення з правом передачі в суборенду за адресою вул. Академіка Сахарова.

3. Зобов’язати фізичну особу-підприємця Городецького Ярослава Ярославовича в двомісячний термін провести державну реєстрацію зміни цільового призначення земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування