Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про звернення Тернопільської міської ради щодо передачі у комунальну власність об’єкта незавершеного будівництва Тернопільської обласної державної бібліотеки

В рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 23.07.2021 №8/7/229

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Звернутися до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, Міністерства економіки  України, Фонду державного майна України, Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської обласної ради щодо безоплатної передачі з державної у комунальну власність об’єкта незавершеного будівництва – Тернопільської обласної державної бібліотеки що знаходиться за адресою: м. Тернопіль, Площа Героїв Євромайдану на земельній ділянці площею (га) 0,7868 кадастровий номер: 6110100000:12:006:0053, реєстраційний номер об’єкту нерухомого майна: 2363864961101 – із зобов’язанням використовувати  для розміщення органів місцевого самоврядування, центру надання адміністративних послуг, служб соціального забезпечення населення і не відчужувати у приватну власність.

2. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади об’єкта незавершеного будівництва, вказаного в п. 1 даного рішення, шляхом передачі його з державної власності відповідно до вимог чинного законодавства з умовою, що зазначене майно використовуватиметься для розміщення органів місцевого самоврядування, центру надання адміністративних послуг, служб соціального забезпечення населення і не відчужуватиметься у приватну власність.

3. Виконавчому комітету Тернопільської міської ради підготувати та направити ініціативні пропозиції щодо безоплатної передачі об’єкта незавершеного будівництва, вказаного в п. 1 даного рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування