Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Чумацька,23 гр.Копач О.І.

Розглянувши звернення гр.Копач Ольги Іванівни, керуючись ст.12,33,79-1,107,116,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити гр.Копач Ользі Іванівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0111га для ведення особистого селянського господарства за адресою вул.Чумацька,23.
2.Передати гр.Копач Ользі Іванівні (рнокпп _____________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:01:014:0184) площею 0,0111га для ведення особистого селянського господарства за адресою вул.Чумацька,23.
3. Зобов’язати гр.Копач Ольгу Іванівну:
3.1 Здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.
3.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.
3.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.
3.4.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування.

Поіменне голосування