Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Текстильна,34д гр.Заблоцькій А.Б., Болюху В.В.

Розглянувши звернення гр. Заблоцької Анастасії Богданівни та Болюха Віталія Васильовича, керуючись ст.12, 123, 124, 125, 126, 186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити гр.Заблоцькій Анастасії Богданівні (рнокпп _____________) та Болюху Віталію Васильовичу (рнокпп _____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2821га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування будівлі виробничого цеху за адресою вул.Текстильна,34д.
2. Надати гр.Заблоцькій Анастасії Богданівні (рнокпп _____________) та Болюху Віталію Васильовичу (рнокпп _____________) земельну ділянку площею 0,2821га (кад. номер 6110100000:03:007:0237) в оренду терміном на п’ять років для обслуговування будівлі виробничого цеху за адресою вул. Текстильна, 34д.
3. Віднести земельну ділянку, вказану в п.2 даного рішення, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
4.Зобов’язати гр.Заблоцьку Анастасію Богданівну та Болюха Віталія Васильовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права користування земельною ділянкою відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування