Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на списання майна комунальної власності

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок списання основних засобів, що є комунальною власністю Тернопільської міської територіальної громади, затвердженим розпорядженням міського голови від 17.06.2011р. № 303 (із змінами), враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Дати дозвіл комунальному підприємству «Тернопільводоканал» на списання з балансу:
- майна, згідно з додатком (додається);
- незавершеного будівництва «Реконструкція водопровідної насосної станції 3-го підйому», прийнятого на баланс 31.12.2011р. від КП Фірма «Тернопільбудінвестзамовник», згідно рішення міської ради від 30.09.2011р. № 6/14/23 «Про внесення змін в рішення міської ради від 24.02.2011р. № 6/6/34 «Про прийняття – передачу на баланс комунального підприємства «Тернопільводоканал» об’єкта незавершеного будівництвом «Реконструкція водопровідної насосної станції 3-го підйому», вартістю 354889, 00 грн.
2.Списання майна, зазначеного в п.1 рішення, провести відповідно до Положення про порядок списання основних засобів, що є комунальною власністю Тернопільської міської територіальної громади, та згідно вимог чинного законодавства.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування