Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про призначення одноразових премій Тернопільської міської ради для науковців закладів освіти та наукових установ

Відповідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення міської ради від 08.08.2018р. №7/26/15 «Про премії Тернопільської міської ради для науковців, дослідників, фахівців», з метою підтримки і стимулювання талановитих, відомих, молодих вчених, дослідників, фахівців, які працюють в закладах освіти та наукових установах на території Тернопільської міської територіальної громади, враховуючи висновки постійних комісії міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Призначити одноразові премії Тернопільської міської ради для науковців закладів освіти та наукових установ, що знаходяться на території Тернопільської міської територіальної громади, згідно з додатком (додається).
2. Управлінню освіти і науки, Тернопільському комунальному методичному центру науково-освітніх інновацій та моніторингу здійснити виплати одноразових премій Тернопільської міської ради для науковців закладів освіти та наукових установ, відповідно до пункту 4.3. Положення про премії Тернопільської міської ради для науковців закладів освіти та наукових установ, що знаходяться на території Тернопільської міської територіальної громади, затвердженого рішенням міської ради від 08.08.2018р. №7/26/15.
3. Відповідальність за своєчасну виплату премій покласти на управління освіти і науки.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування