Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження договорів

Керуючись ст. 93, 101, 103 Бюджетного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги рішення Тернопільської міської ради від 05.04.2019р. №7/33/96 «Про запобігання збиткової діяльності КП «Тернопільводоканал» зі змінами від 24.07.2019 р. №7/36/49, рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 09.11.2016р. №940 «Про забезпечення беззбиткової господарської діяльності комунального підприємства «Тернопільводоканал», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, з питань бюджету та фінансів
міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити договір про міжбюджетний трансферт на 2020 рік між Тернопільською міською радою та Білецькою сільською радою (додається).
2. Затвердити договір про врегулювання питань щодо надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення між Тернопільською міською територіальною громадою, КП «Тернопільводоканал» та Білецькою об’єднаною територіальною громадою (додається).
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування