Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення міської ради від 15.02.2013 року №6/29/8 «Про створення Центру надання адміністративних послуг у місті Тернополі»

 

З метою впорядкування і поліпшення якості надання послуг, створення зручних та сприятливих умов для їх отримання суб’єктами звернень в Центрі надання адміністративних послуг у місті Тернополі, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», «Про перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», на виконання Концепції модернізації Центру надання адміністративних послуг у Тернопільській міській територіальній громаді на 2020-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради від 09.05.2020 №7/50/21, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Внести зміни в рішення міської ради від 15.02.2013 р. №6/29/8 «Про створення Центру надання адміністративних послуг у місті Тернополі» та викласти положення про Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі в новій редакції, згідно з додатком (додається).
2.Делегувати виконавчому комітету Тернопільської міської ради наступні повноваження :
2.1. Визначення структури та посадового складу Центру надання адміністративних послуг у місті Тернополі.
2.2. Затвердження графіку роботи Центру надання адміністративних послуг у місті Тернополі (територіального підрозділу, віддалених робочих місць адміністраторів ( у разі їх створення)).
3. Визначити єдиним суб’єктом затвердження інформаційних та технологічних карток для послуг, що надають виконавчі органи ради, виконавчий комітет Тернопільської міської ради.
3.1. Виконавчим комітетом Тернопільської міської ради затверджуються інформаційні, технологічні картки послуг при запровадженні нових послуг та актуалізації діючих інформаційних, технологічних карток.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування