Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до Статуту Комунального закладу Тернопільської міської ради «Центр творчості дітей та юнацтва» і викладення його у новій редакції

З метою приведення установчих документів Комунального закладу Тернопільської міської ради «Центр творчості дітей та юнацтва» у відповідність до норм Закону України «Про освіту», керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Статут Комунального закладу Тернопільської міської ради «Центр творчості дітей та юнацтва» (код ЄДРПОУ 14040078) із змінами в новій редакції ( далі – Статут) у зв’язку із приведенням у відповідність до норм Закону України «Про освіту», згідно з додатком (додається).
2. Доручити директору Комунального закладу Тернопільської міської ради «Центр творчості дітей та юнацтва» забезпечити державну реєстрацію Статуту відповідно до вимог чинного законодавства України.
3. Вважати таким, що втратив чинність додаток 4 до рішення міської ради від 21.10.2016р. №7/12/155 «Про внесення змін до установчих документів закладів і установ освіти та викладення їх у новій редакції».
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування