Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою за адресою вул.Ген. М.Тарнавського для продажу на земельних торгах у формі аукціону

Керуючись Законами України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», «Про оренду землі», Земельним кодексом України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 1,0500га для продажу на земельних торгах у формі аукціону в оренду терміном на десять років під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та автостоянками за адресою вул.Ген. М.Тарнавського в розмірі 124866,00грн.
1.1.Встановити крок аукціону в розмірі 0,5 відсотків від стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 1,05га за адресою вул.Ген.М.Тарнавського в сумі 624,33 грн.
2.Внести зміни в п.2.1 рішення міської ради від 07.02.2020 р. №7/46/142 «Про продаж на земельних торгах у формі аукціону права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою вул.Ген.М.Тарнавського» та замість цифр та слів «005.03 з усіх лісів лісові насадження лінійного типу – 0,1797га» читати «002.03 багаторічні насадження- 0,1797га»
3.Виконавчому комітету міської ради опублікувати в засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.
4.Переможцю земельних торгів у формі аукціону в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку;
5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування.

Поіменне голосування