Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення міської ради від 22.11.2018р. №7/30/20 «Про затвердження Програми захисту населення і території Тернопільської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2022 роки»

З метою забезпечення епідемічного благополуччя на території Тернопільської міської територіальної громади, в зв’язку з створенням «Єдиного ситуативного центру» та облаштуванням робочих місць, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, з питань бюджету та фінансів, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до Програми захисту населення і території Тернопільської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2022 роки затвердженої рішенням міської ради від 22.11.2018 р. №7/30/20:
1.1 Розділ 6 «Напрями діяльності та заходи програми» викласти в новій редакції, згідно з додатком (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування